Kære ryttere og pårørende

Nye opdateringer vedrørende coronavirus.

Vi holder åbent på Skærgården.

Vi følger nøje udviklingen og Sundhedsstyrelsens retningslinier.

Alt vores udstyr afsprittes efter hver rytter. alle medarbejdere afspritter hænder efter kontakt med hver rytter. Alle jer ryttere opfordres til omhyggeligt at afspritte jeres hænder når I kommer og når I tager afsted.

Rytterstuen lukkes midlertidigt, så der er ikke mulighed for at sidde og drikke kaffe efter ridefysioterapien.Der vil i stedet være mulighed for at sidde i ridehallen i passende afstand fra hinanden ved bordet i ridehallen.

Al ridning med bagrytter aflyses i en periode på 14 dage. i nogle tilfælde kan behandlingen gennemføres alligevel uden bagrytter bare i et kortere tidsrum. Kontakt os for at høre nærmere.

Har du/I indenfor de sidste 3 uger været på ferie i de lande som ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside er nævnt som røde lande kan vi desværre ikke tilbyde ridefysioterapi pt.

Har du/I været i tæt kontakt med en person i karantæne eller en person, der har været på ferie i disse lande eller føler du/I jer sløj henstiller vi til at man undlader at møde op tiil behandlingren.

Hvis du er i tvilv om noget så kontakt Birgitte på 40213161.

 

Vi håber på jeres forståelse og velvilje.

Mange hilsener

Birgitte og teamet


d. 12-03-2020 - 07:55

Se nye opdateringer vedr. coronavirus.