• GB

Skærgaarden

< tilbage 03-06-2014 - 22:27

Fantastisk weekend på Skærgården

Lørdag d. 24 maj afholdte Dansk Connemara Pony Selskab Show og Ridestævne på Stutteri Skærgården. Vejret var med os og der var smukke connemara ponyer, søde dommere, dygtige hjælpere, dygtige ekvipager, glade mennesker :) Skærgårdens ponyer klarede sig forrygende på dagen.

28 ponyer havde meldt deres ankomst og skulle dyste både i show og ridning mange af dem.

Stutteri Skærgården stillede med 7 showponyer og de 6 af ponyerne opnåede 9 i helhed og stutteriet vandt hoppeklasserne : 1 års klassen, 2 års klassen, Juniorchampion, 3 års klassen, 5 års og ældreklassen og Best in Show. Jo det var en forrygende dag :) Der var mange super gode ponyer og dommeren Clare Oakes udtalte, at hun var meget meget tilfreds med standarden på alle ponyerne. Dejligt !

I rideafdelingen fortsatte sucessen : Skærgårdens Secret Love med Anna Kyhl Gøtske i sadlen vandt Springer dressurcuppen, nr. 2 blev Skærgårdens First Night med Signe Kyhl Gøtske i sadlen og vinder af Springer spring cup blev Lene Lykke Olesen på Skærgårdens Irish Love. Jo man må sige, at denne dag var stutteriet født under en heldig stjerne :)

Der var mange dygtige ryttere samlet og Ida Vegeberg blev nr. 3 i dressurcuppen med Bechs Niall (som Signe har redet tidligere) meget tæt på First, Clara Tholstrup fik en anden plads i Lb klassen.

Nr. 2 i Springer spring cup blev Emma Pilgård på Pilgårds Kuzco og nr. 3 blev Cille Springer på Springers Calisto