• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 12-04-2016 - 10:13

Center for Ridefysioterapi Skærgården afholdte sit årlige ridestævne lørdag d. 9 april

Skærgården Center for Ridefysioterapi afholdte sit årlige ridestævne på Skærgården i Egtved skov. Det var en dejlig dag. solen var med os fra morgenstunden og kl. 10.00 gik startskuddet til første klasse, som var en klasse med 5 ryttere på holdet med en hjælper ved siden. Rytterne skulle selv styre hestene og udføre øvelserne, men havde en hjælper ved siden, såfremt der skulle opstå et behov for hjælp med hesten eller øvelserne.

Vores altid gode dommer Henni Fihl Rasmussen sad klar sammen med skriveren til at bedømme de mange ryttere. Hun gav alle rytterne en positiv og konstruktiv kritik og rytterne fik meget ros for deres vilje til at ville ride og styre hesten trods de begrænsninger, hver rytter har på forskellig måde.

Der var 9 hold med 4-5 ryttere på hvert hold. De skulle ride 2 forskellige programmer alt efter niveau.

Omkring 100 mennesker var mødt op, så der var fyldt godt op på tilskuerpladserne og snakken gik livligt blandt ryttere og pårørende. Der blev serveret kaffe og kage til alle fremmødte. Det var en hyggelig dag. Tusind tak til alle hjælpere, der frivilligt gav en hånd med denne dag med hestene og hjalp rytterne. Tusind tak til vores trofaste dommer Henni. Uden jeres hjælp kunne vi ikke have afholdt et stævne!

 

< Tilbage