• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 14-08-2013 - 07:24

Sommerferien er overstået og vi er nu igang igen med fornyet energi

 

Der har været gang i mange aktiviteter i de forløbne måneder og det er tid til at få samlet op på alle aktiviteterne Skærgården har deltaget i.

Nyhedsbrevet omhandlende Ridefysioterapi Centret er på trapperne og udkommer snarest.

På Connemaraponysiden har vi en del resultater at berette om.

Ferien er forbi og Skærgården er igen oppe i fulde omdrejninger efter en begivenhedsrig sommer.

Vi har været flittige både på den praktiske side, hvor vi har fået lavet en del forbedringer på Skærgården og på connemaraponysiden, hvor vi har haft travlt med at vise connemara ponyerne frem på forskellig måde.

 

Skærgården var repræsenteret på landsskuet i Herning med 2 af vores 2 års connemara hopper. Vi opnåede et super resultat med en 4. plads i kampen om skuets bedste 2 års hoppe. Se de efterfølgende billeder.

 

Derudover var connemara ponyhingsten Skærgårdens First Night til dressurstævne i Ebberup , hvor Signe og First opnåede 63 og 64 % i alle P klasserne, altså de sværeste dressurklasser indenfor ponyerne. :)Se billederne nede på siden.

 

Vores 2 connemara ponyhoppeføl fra i år: Skærgårdens Summer Love og Skærgårdens One Love blev solgt til samme familie i Horsens. Vi glæder os til at følge dem og vi er superglade for at have solgt til Sonja , som er Connemarapony Entusiast om en hals. Held og Lykke :) Se billeder af de 2 føl længere nede.

 

Sidst men bestemt ikke mindst opnåede Annas connemaraponyhingst Wirthsmühle Delaney`s kåring i Class one i Avlsforeningen for Connemaraponyer og gik på fløjen med en supergod beskrivelse. :) Se billederne til højre på siden.

 

 

 

 

 

< Tilbage