• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 08-12-2013 - 21:22

Julemanden kom også til Skærgården helt fra Grønland

Fredag d. 29 november afholdte Skærgården Center for Ridefysioterapi & Handicapridning sit traditionsrige julearrangement. Som sædvanligt var mange mennesker mødt op til et hyggeligt arrangement. Der var ca.90 mennesker i alt.

Der var arrangeret forskellige lege for både børn og voksne, som foregik nede i ridehallen. Alle opgaver var noget som udfordrede kroppen med meget grin til følge. Derefter skulle der danses om juletræet og synges julesange. Derefter var der som sædvanlig stor spænding om nu julemanden på sit rensdyr også nåede at dukke op på Skærgården. Fordi børnene råbte højt og tydeligt lykkedes det julemanden at finde vej:)

Alle børnene fik godteposer og der var mulighed for gratis rideture på terapihestene. Derefter samledes alle til æbleskiver og gløgg i den hyggelige stald med alle hestene.Som sædvanligt havde en af vores ryttere Lisa Knudsen været flittig til at samle sponsorgaver ind, så der blandt handicaprytterne kunne trækkes lod om fine gaver fra følgende sponsorer:

Butik Dorte, Ulvedal, XL Byg, Sportigan, Egtved Blomster,Super Brugsen, Center Salonen, Advokat Claus Rasmussen, Familien Flindt og Margit og Niels fra Fredericia. Tusind tak til sponsorerne !

 

 

< Tilbage