Velkommen til Skærgården

Et sted med Seriøsitet, Drømme, Følelser, Engagement,

Innovation, Fairness, Empati, Vilje, Udholdenhed, Glæde.

Frem for alt en søgen efter det Bedste….

Nyheder

I den kommende uge ringer vi til de ryttere der yderligere må starte op til ridefysioterapi. Ring endelig på 40213161 hvis I har spørgsmål vedrørende dette.

 

Pga. coronakrisen holder vi kun ferielukket en uge i juli måned. Det er uge 30. Resten af juli har vi ekstraordinært åben, så I således har mulighed for at få ridefysioterapi også i juli måned.

Kære ryttere

Vi har afventet svar fra Sundhedsstyrelsen vedrørende retningslinier for opstart af ridefysioterapien. Vi får ikke nogle specifikke retningslinier for os men en generel retningslinie, hvori det beskrives at Holdtræning stadig skal nedprioriteres. Vi må gerne starte med 1-2 ryttere på holdene,  såfremt vi kan følge de infektionshygiejniske retningslinier som Sundhedsstyrelsen har udstukket og såfremt vi vurderer, at risikoen for funktionsnedsættelsen fysisk og psykisk for den enkelte patient opvejer risikoen for smitte. Vi har således planlagt at starte op med 2 ryttere på holdene fra fredag d. 1 maj. Vi har kontaktet de patienter, som vi finder trænger mest.Og som samtidig ikke skal have for meget støtte ved siden og bagrytter i forhold til, at det i disse tilfælde kan være svært at holde 2 m. afstand og risikoen dermed er for stor. I den følgende uge forsøger vi at få fat i jer allesammen, så vi er opdateret med hvordan I har det derude kære ryttere.