Welcome to Skaergaarden

A place with seriousity, dreams , feelings, commitment, innovation, fairness, empathy, willpower, perseverance, joy , above all a seeking for the best.

Nyheder

Kære Alle ryttere, pårørende, medarbejdere, Familie, Michael, naboer og ikke mindst Gitte Frederiksen (Byrådsmedlem for Vejle Kommune og regionsmedlem(V)).

Tusind tak for en fantastisk dejlig dag, hvor vi fik indviet vores Sanseskov. Vejret var med os. Det var ikke for varmt. Alt gik som det skulle. Rytterne fik vist, hvad de kunne på hesteryg. Vi drog derefter allesammen ned til skoven, hvor Gitte Fredriksen og Birgitte sagde nogle bevingede ord. Gitte og nabo Michael klippede snoren over til Sanseskoven, som nu er officielt åben for vores ryttere til nydning og sansning på hesteryg. Der var mange pårørende mødt op for at se den nye skov og deres familiemedlem give opvisning på hesten. Tusind tak til jer alle. Den store interesse og opbakning glædede os meget. En speciel tak til Gitte Frederiksen som brugte sin sparsomme fritid på os :)!

Den nye persondatafordordning træder i kraft d. 25 maj 2018. Her på Skærgården har vi gennemgået vores procedurer for beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Vi har yderligere sikret os, så data beskyttes endnu mere sikkert. Som fysioterapeutisk klinik har vi i forvejen tavshedspligt og er pligtig til at passe på personlige oplysninger fra brugerne. Rigtig god dag d. 25 maj og nyd det gode vejr :)