Welcome to Skaergaarden

A place with seriousity, dreams , feelings, commitment, innovation, fairness, empathy, willpower, perseverance, joy , above all a seeking for the best.

Nyheder


Året 2020 har vi 20 års Jubilæum indenfor Connemara Pony avl . I den forbindelse afholder vi Jubilæum lørdag d. 5 september kl.13.00 hvor alle ponyerne vises frem i et forrygende Show.Stutteriets hingste og hopper bliver redet i både dressur og springning og ungdyr og føl med deres mødre bliver vist løse i ridehallen . Udover det er der Cordeo Show med Lene Lykke Olesen og Skærgårdens Irish Love . I har mulighed for at stemme på publikumsfavoritten og være med i lodtrækning af fine gaver.Alle er velkommen. Showet forventes at slutte omkring kl. 16.00. Der er gratis entre og der kan købes kaffe og kage.

I den kommende uge ringer vi til de ryttere der yderligere må starte op til ridefysioterapi. Ring endelig på 40213161 hvis I har spørgsmål vedrørende dette.

 

Pga. coronakrisen holder vi kun ferielukket en uge i juli måned. Det er uge 30. Resten af juli har vi ekstraordinært åben, så I således har mulighed for at få ridefysioterapi også i juli måned.