• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 02-01-2015 - 14:20

En nytårshilsen

Året 2014 er gået på hæld, og vi er nu begyndt på et nyt kalenderår. År 2014 var et fanstastisk år for Stutteriet med de hidtil bedste resultater i bagagen. Heriblandt titler som International Supreme Champion i Holland, resv. Best in Show til plagskue, Årets hoppe 2014, kåringens bedste pony, fløjhingst 2014, Junior Champion  Best In Show, 4x23 point ved Landsskuet i Herning, samt en placering som nr. 2 ved DSP's prestigefyldte ungpony championat i dressur for 7 års ponyer.   

Vi ønsker at 2015 kan blive et ligeså succesfuldt år med ligeså mange gode oplevelseer og minder i bagagen. I år venter vi hele 7 føl af særdeles spændende blodlinjer.

Da flere af de kommende føl allerede har helsøskende, som vi ønsker at beholde, er det muligt allerede nu at reservere et af årets kommende afkom. Et enkelt er allerede reserveret, så skynd dig at kontakte os, før de alle er reserveret til anden side.

 

I år 2015 har vi flere ponyer til salg, heriblandt føl, ungdyr, avlshopper og rideponyer. Flere af disse vil blive annonceret til salg på hjemmesiden, når de er klar til salg, men tøv ikke med allerede nu at kontakte os, såfremt I vil høre mere om disse ponyer.

<