• DK
  • GB

Skærgaarden

Skærgården Center for Ridefysioterapi set fra luften
Skærgården Center for Ridefysioterapi set fra luften

Om Skærgården Center for ridefysioterapi

Skærgården Center for Ridefysioterapi er et lille hyggeligt og handicapvenligt ridecenter beliggende i et af Egtveds meget naturskønne områder lige op til skoven og ikke langt fra Skærsø. Vi har mulighed for ture ud i terrænet og har indhegnet udendørs ridebane og et stort nyt ridehus.

Vi er godkendt af region Syddanmark (Vejle amt) i 1997 og har drevet ridefysioterapi hver dag siden.

Siden 2008 har vi været uddannelsessted for fysioterapeuter, der uddanner sig til ridefysioterapeuter.
Ridefysioterapeuterne på Skærgården er i den forbindelse undervisere i ridefysioterapi på kurserne, som arrangeres af Danske Fysioterapeuter. Yderligere oplysninger om kurserne kontakt Birgitte Gøtske på 40213161 eller Danske Fysioterapeuter.

Ydermere er Skærgården både godkendt som praktiksted for kommende ridefysioterapeuter og for kommende handicaprideinstruktører.
Udover dette er Skærgården Center for Ridefysioterapi også godkendt som praktiksted til hestemanagerelever. Vi har pt. 2 elever.

Nøgleordene på Skærgården Center for Ridefysioterapi er: Sikkerhed, faglighed, kvalitet, trivsel, positive oplevelser, socialt samvær, alvor og glæde.

Vi lægger vægt på, at du som rytter føler dig velkommen herude på Skærgården Center for Ridefysioterapi og at du får en god oplevelse hver gang.