• DK
  • GB

Skærgaarden

Liver på Skærgården

Sommer hilsen fra Birgitte

Sommeren er igen over os og tiden er gået alt for hurtigt i det forløbne år. Så hurtigt, at vi ikke har fået lavet et nyhedsbrev siden sidste sommer.

Det skal der gøre noget ved!

På medarbejdersiden: Vi sagde farvel til Ditte her i maj, hvor hun er taget på skole igen Vi siger også farvel til Camilla og Sofie hhv. til august og oktober. Tusind tak for et dejligt år. I har været fantastiske og vi ville ønske, vi kunne beholde jer. I må videre til nye udfordringer, skole og nye praktiksteder. For Sofies vedkommende skal hun finde sig et nyt arbejde som udlært dyrepasserassistent. Held og Lykke til jer alle 3.
Vi har også sagt farvel til Anette, som ønskede flere timer, hvilket desværre ikke var muligt. Også farvel til Heidi vores trofaste eftermiddagspige, som blev 18 i februar.
I stedet har vi sagt goddag til Christina, som foreløbig skal være her et år og Anne Mette, som er i praktik til oktober. Også goddag til eftermiddagspigerne Frida og Katrine. I kan se billeder af medarbejderne på www.skaergaarden.dk.

I oktober kom jeg til skade med min finger. Jeg var så ”klog” at skære bøjesenen over til pegefingeren på venstre hånd. Dette gjorde mig ukampdygtig i en kort periode og i lang tid måtte jeg ikke nærme mig hestene. Det var mærkeligt ikke at have nærkontakt med disse dejlige dyr. Heldigvis tog alle medarbejderne over og hjalp, hvor det var nødvendigt. Det er jeg meget taknemmelig over. Til januar var alting allerede meget bedre

I efteråret holdt vi også et ride stævne for rytterne. Mange havde taget udfordringen op og stillet i det pænere tøj. Det var en god dag med mange tilskuere. Hver rytter fik et par ord med på vejen af dommeren om hvad de kunne øve sig på fremover og hver rytter fik selvfølgelig en roset. Det vakte som altid glæde og fornøjelse.

Til jul holdt Skærgården som sædvanlig julearrangement. Det var som altid hyggeligt, godt 70 mennesker mødte op til julemandens besøg fra Grønland og lege i ridehallen samt æbleskiver og gløgg i stalden. Lisa Knudsen en af vores trofaste ryttere havde igen i år samlet flotte gaver ind til julearrangementet fra mange af de erhvervsdrivende i Egtved. Dejligt at du gider Lisa for det vækker stor glæde

Vi har haft et fænomenalt forår med masser af varme og også regn, så det hele har været grønt og dejligt. Foråret er også ensbetydende med nyfødte føl. Vi har fået 2 hoppeføl indtil videre og mangler stadig at få det sidste, som kommer i sommerferien. Det er altid et dejligt syn.
I maj måned fik vi renoveret den nye bund i ridehallen og der blev lagt flis ind. Der går en rum tid endnu inden sand og flis bliver blandet, men det skal nok blive godt med tiden.
Med foråret kom også allergien. Vores gode gamle Farokko blev ramt af hoste og har døjet med dette, de sidste 3 måneder. Han har fået prednisolon af flere omgange. Han har gået på fold i døgndrift sammen med de unge drenge, hvilket han nød, efter han lige havde fået sat på plads, at han ikke gad og tumle ligesom de unge. Der er desværre ikke så meget bedring endnu, men vi håber på, at efteråret vil hjælpe ham.

Vi kigger efter ny stor terapihest, så hvis I hører noget om en rolig stor hest må I meget gerne give lyd.

Til slut vil jeg ønske jer alle en god sommer med masser af dejlig sommervejr.


En glad vinder: Henrik Blond
En glad vinder: Henrik Blond
En MEGET koncentreret rytter: Tut Madsen
En MEGET koncentreret rytter: Tut Madsen
Julemanden: se alle tilskuerne i spejlet bag ham.
Julemanden: se alle tilskuerne i spejlet bag ham.

Ferie: Sommer Og Jul

Husk !!

Vi arbejder alle hverdage mellem ferierne:

Sommerferie: fra 14. juli til 4. august
Juleferie: fra 23. december til 2. januar

SE HER!! GRILL FEST PÅ SKÆRGÅRDEN

Skærgården Holder Grillfest

Kære ryttere og pårørende

Fredag d. 22. august kl. 17:00 vi tænder op i grillen
For at der er noget for enhver smag har vi valgt en spændende menu med 5-6 slags kød, forskellige salater og brød.

Prisen er 150 kroner, børn under 11 halv pris.
Øl, vand og vin kan købes til rimelige pris.

Vi håber at sommeren vil vise sig fra den gode side så vi kan være udendørs.

Tilmelding og betaling til din holdleder senest d. 15. august.

Vi håber at alle kommer med dejligt sommer humør.

sommerhilsen
Alle os på Skærgården

Fra redaktionen: Hvordan Birgitte blev en af hverdagens helte