• DK
  • GB

Skærgaarden

Stutteri Skærgården Connemara

Stutteri Skærgården Connemara

Interessen for avlen af connemara ponyer opstod for mange år siden ved et tilfældigt møde med en dejlig connemarapony.
Her blev vi bjergtaget af connemara ponyens smukke ydre, dens styrke, dens udstråling af både robusthed og elegance på samme tid og dens dejlige temperament.'

I år 2000 indkøbte vi vores første connemarapony, og siden da er tallet steget støt med hopper, føl, plage og avlshingste.

En af vores vigtigste prioriteter i avlen af connemaraponyer er, at afprøve ponyerne og deres kvaliteter under rytter. Således har flere af vores avlshopper og hingste gået i sporten på konkurrenceplan eller er blevet testet ved egnethedstests, samt championater m.v. Dette er en garanti for at forudsætningerne for avlen ligger på et højt niveau.

Ydermere higer vi altid efter det bedste blod og de bedste kombinationer, og stutteriet har således hentet blod fra Holland, Tyskland, Sverige, Frankrig og Irland. Stutteriet har de senere år mødt stor popularitet og har derfor eksporteret ponyer til Irland, Sverige, England, Belgien, Frankrig, Norge, Tyskland, Holland, Tjekkiet og Indonesien.

Stutteriet råder pt. over 5 avlshopper og 3 avlshingste.

Følg os på Facebook, her er masser af andre billeder videoer etc. under "Birgitte Gøtske" og se også Witsmühle Delaney´s egen side på Facebook.

Stutteriets første connemarapony og stamhoppe, Barholts Evita.
Stutteriets første connemarapony og stamhoppe, Barholts Evita.