• DK
  • GB

Skærgaarden

Afkom 2009:

Skærgårdens Fight Night

Fight Night havde hård modvind på vej til verden, da han lå forkert og derfor sad fast i hoppen. Heldigvis klarede både mor og søn den hårde fødsel, men da Fight Night var blevet trukket så meget i, havde han fået klemt nogle nerver, og var derfor lam i bagbenene. Dette medvirkede til, at han ikke kunne stå op, og vi blev nødt til at hjælpe ham op til mælkebaren hver anden time i 2 døgn.

Da vi ikke vidste, hvad årsagen var til denne lammelse, blev han dagen efter folingen, lagt omme bag i bilen og kørt til den lokale dyreklinik. Her blev han lagt på briksen (der normalvis kun er til små husdyr), og røngtenfotograferet. Her konstaterede man, at alt heldigvis var, som det skulle være.

Dagen efter var kiropraktor Tove Due i nærheden, og hun bad os, om at komme hen med ham. Så det lille føl efterlod endnu engang mor i stalden, for at blive undersøgt og behandlet.

På tredie dagen fik han en skinne på, og han kunne efterhånden selv begynde at rejse sig og gå rundt.

I dag er der absolut intet med ham, bortset fra lidt arvæv på højre bagben efter tryksår fra skinnen. Han er som 2 års røngtenfotograferet og fundet helt fri.

Fight Night har nu været redet i 3 måneder, og går allerede stabilt til biddet i alle 3 gangarter, han er følsom for hjælperne og yder altid sit bedste. Fight Night vil i løbet af sommeren udforske stævnepladserne i unghesteklasserne.

Fight Night er nu solgt til den sødeste familie på Sjælland.


Resultater:

- Bedste Connemara ved plagskuet i Egtved 2011. Her blev han bl.a. belønnet med et 9 tal for type!

- Fløj i vallak klassen ved DCPS show 2012, og udnævnt til Bedste vallak

- Vinder af LC2 med 68%

- Samlet placeret som nr. 3 i Mørkhøj Cuppen 2013

- Placeret som nr. 2 i DSP 4 års indledende kvalifikation i springning med bl.a. 8 i ridelighed, og dermed direkte videre i seminfinalen

- Sejre og placeringer til og med LA4 dressur med op til 70%

3 måneder gammel
3 måneder gammel
Fight Night ved DSP championatskvalifikationen hvor han blev placeret som nr. 2 i springning, bl.a. med karakteren 8 i ridelighed
Fight Night ved DSP championatskvalifikationen hvor han blev placeret som nr. 2 i springning, bl.a. med karakteren 8 i ridelighed
Marvel van Graaf Janshof Carna Gold Carna Dun Little Heaven xx
Double Dun
Carrawbawn Colleen Paddy's Boy
Canrower Pet
Ballydonagh Deidre Carna Bobby Gil
Carna Dolly
Cashel Kate Tully Lad
Rebel Kate
Barholts Evita Frederiksminde Hazy Marvel Hazy Dawn Dale Haze
Castle Park
Øxenholm Mandy Marble
Sally Maree
Barholts Madonna Lærkens Cath Me Øxenholm Marble Jr.
Lærkens Camille
Barholts Rosaleen Øxenholm Markbook
Kærvangs Ditte