• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 20-05-2014 - 17:18

Ponyer fra Skærgården klarer sig fantastisk!

Vi har hørt nyt fra vores dejlige ponyer rundt omkring i landet (og endda helt fra Sverige), og det er nyheder, vi er så stolte af, at de må formidles videre på det store internet!

Vi har bl.a. hørt fra Skærgårdens Fight Night, der hos sin familie på Sjælland for nyligt brillerede med at vinde klubmesterskabet i springning! Derudover har han haft sine første ture på terrænbanen, og billederne vidner om et kæmpe talent - så mon ikke at Mette og Fight Night nok skal bedrive det til noget stort.
Vi er i hvert fald ellevilde over de første resultater, og glade for at vi må følge dem på deres færd fremover.

 

Dernæst har vi hørt fra Skærgårdens Marvelous Night og hans dejlige familie. Marvelous og Clara har netop debuteret i dressur på C-plan, og har klaret det imponerende godt! De ikke blot vandt deres første klasse på C-plan (LB1), de imponerede med hele 70 % - Wow! Den næste klasse (LB2) klarede de omend endnu bedre. De fik en score på over 72 % og blev nr. 2 i klassen. I weekenden står den på en debut i LA1, og mon ikke de to klarer skærerne ligeså godt. Vi hepper i hvert fald på dem!

 

Fight Nights lillebror, der nu er bosiddende i Sverige, Skærgårdens Movie Night, har også ladet give lyd fra sig. Og han har det fremragende; nu en 2 år gammel hingstemand, der har udviklet sig i en vældig fart, siden vi sidst så ham i DK for et år siden.
Vi håber, at Marlene er ligeså tilfreds med ham, som vi er stolte over, hvordan han har udviklet sig!

 

Skærgårdens Irish Love var jo egentlig mor Karinas ridehest, men i løbet af de sidste måneder ser det mistænkeligt ud som om, at hun er blevet overtaget af datter Lena - og det er vel tilgiveligt, når man ser billederne af de to sammen, for de ser altså ud til at hygge sig. Senest er en video posted på facebook, hvor Lena springer en bane på Irish helt uden sadel. Det er altså imponerende, når det tages i betragtning, at Irish er en stor 1'er pony, og Lena er en helt ung ponypige med masser af ponyår foran sig.

 

Bechs Niall har i løbet af de sidste måneder hevet rosetter hjem med sin fantastiske rytter, Ida! Det er bl.a. blevet sejre og placeringer i LA2 med op til hele imponerende 69 %. Derudover er det blevet til flotte procenter i LA4 på C-plan. Sammen er de to et perfekt match, og vi glæder os meget over, at de to fungerer så godt sammen.

 

Marvelous og Niall deltager begge i Springer Cuppen i dressur i næste weekend, og Irish deltager i springning, og vi glæder os enormt meget til at hilse og snakke med dem alle!

< Tilbage