• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 23-10-2012 - 07:46

En begivenhedsrig efterårsferie for Connemaraponyerne

Skærgårdens connemaraponyer var ude at vise flaget i efterårsferien og det gjorde de med stor succes. Først drog vi til JBK show hvor Signe skulle starte Skærgårdens First Night og Enghøjs Red Scarlet. Det er altid forrygende at starte til JBK. Bunden er fantastisk og stemningen ligeså. Der er mange starter og et stort publikum. Og så er der tørt og VARMT i hallerne, hvilken luksus !

 

Skærgårdens connemaraponyer var ude at vise flaget i efterårsferien og det gjorde de med stor succes. Først drog vi til JBK show hvor Signe skulle starte avlshingsten Skærgårdens First Night og Enghøjs Red Scarlet. Det er altid forrygende at starte til JBK. Bunden er fantastisk og stemningen ligeså. Der er mange starter og et stort publikum. Og så er der tørt og VARMT i hallerne, hvilken luksus !

Det blev til blev til 2 fine placeringer en til Scarlet i LA2 og en til First i MB2. Desværre fik Scarlet et nedslag på den sidste forhindring i MBen hvilket kostede hende en 1.plads. Hun sluttede med klassens hurtigste tid. Ærgerligt, ærgeligt.

Derefter afholdte sportsponyerne championater i Ikast i den sidste weekend i ferien . Læs den seperate nyhed.

< Tilbage