• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 08-11-2012 - 07:57

Succes ved ponylandsstævne i Ålborg

Connemaraponyerne Enghøjs Red Scarlet og  avlshingsten Skærgårdens First Night opnåede sammen med Signe Kyhl Gøtske supergode resultater i weeekendens landsstævne i ponyspringning i Ålborg.

Fredag eftermiddag drog vi afsted til Ålborg i silende regn. På trods af det dårlige vejr imødeså vi stævnet med forventningens glæde. Vi fik installeret ponyerne i teltstalden. De stod roligt ved siden af hinanden og nød hinandens selskab. Hyggeligt.

Næste morgen skulle vi have ordnet ponyerne. De skulle flettes og alt skulle være iorden til dagens springklasser.

 Dagen gik fantastisk. Scarlet fik en 2 plads i stilspringning og en 2.plads i lørdag aftens S klasse.

Søndag fik First en 3.plads i MB2 i en fin nulrunde og derefter skulle Jysk mesterskab afvikles. First var først af de 2 ponyer. Desværre kom First dårligt ind i 3 kombinationen og fik 2 nedslag her , da Signe så skulle på næste forhindring lå der en bom i vejen og First måtte springe over den og springet. Det hylede Signe ud af den og hun måtte lave en volte for at få samling på hende og ponyen. Derefter gik resten af klassen uden fejl. Heldigvis havde Signe en chance til med Enghøjs Red Scarlet og hun gik ind og red en flot nulrunde og var dermed klar til omspringningen , som gik i S. Her red hun også nul og sluttede på en flot 4.plads.

Jo det var et godt stævne, som desværre bliver et af de sidste for Signe slutter sine ponyår i år. Trist, men sådan er det jo.

< Tilbage