• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 28-05-2013 - 07:35

1. afd. af Mørkhøj Cup afviklet på Skærgården

Det var en skøn dag i connemaraponyernes tegn, da Stutteri Skærgården lagde hus til et rent connemara ponystævne med både dressur og springklasser. Der blev afviklet 3 procentklasser i dressur i LC, LB, LA og 4 springklasser for både urutinerede og rutinerede. Max højde 100cm.

Det var en skøn dag i connemaraponyernes tegn, da Stutteri Skærgården lagde hus til et rent connemara ponystævne med både dressur og springklasser. Der blev afviklet 3 procentklasser i dressur i LC, LB, LA og 4 springklasser for både urutinerede og rutinerede. Max højde 100cm. Der var ca. 55 starter hvilket Dansk Connemara Pony Selskab var meget tilfredse med.

Vejret holdt sig godt og tørt hele dagen. Jo en meget hyggelig dag med gode præmier, med Stutteri Mørkhøj som hovedsponsor.

 

Skærgårdens ponyer klarede sig flot. Anna Gøtske vandt 1. afd. af Mørkhøj Cup dressur med 71,2 % i LA4 på Wirtsmühle Delaney`s og Signe Gøtske blev nr. 3 i 1. afd. med 68,3 % i LC2 dressur på Skærgårdens Fight Night.

 

 Skærgårdens Secret Love sluttede med lidt over 65 % i LB3 og  knap 63 % i LA2. Skærgårdens Marvelous Night med Clara Duelund rendte med 2 og 3. pladsen i LC 1 og LC2 og Skærgårdens Irish Love blev nr. 3 i 1. afd.af Mørkhøj Cup i springningen i 60 cm spring. :)  

< Tilbage