• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 06-09-2011 - 10:28

Egnethedstest på Stutteri Skærgården

Søndag d. 4 september afholdte Dansk Connemara Pony Selskab egnethedstest på Stutteri Skærgården. Det blev en pragtfuld og meget lærerig dag med en masse skønne connemaraponyer - og heldigvis var vejrguderne med os (næsten) hele dagen!Cool

Stutteri Skærgården havde selv hingsten Wirtsmühle Delaney's med til egnethedstesten, hvor den altid engagerede og dygtige Søren Hedegaard var dommer samt testrytter.

 

Delaney's opfyldte alle vores forventninger og mere til. Han viste sig fra sin bedste side, og beviste at koncentrationen sagtens kan være i top på trods af at man er en 4 års hingstebasse.

Søren Hedegaard belønnede Delaney's med guld i både dressur og spring, med højeste point på dagen.

 

Karaktererne blev som følgende:
Dressur: 8,5 i kapacitet, 8,0 i ridelighed, 8,5 i grundridning, 8,0 i skridt, 8,0 i trav, 9 i galop - og beskrivelsen: Smuk pony, som arbejder villigt og smidigt igennem hele kroppen. Balancerer utrolig godt i galop.

 

Spring: 9,0 i kapacitet, 8,5 i ridelighed, 8,5 i mod/ærlighed, 8,0 i taksation, 8,5 i benteknik, 7,5 i brug af ryg - og beskrivelsen: Dejlig modig pony, som springer med stor kapacitet og forsigtighed med en super galop.

 

Den næste måneds tid vil vi arbejde hen imod materialprøven i Neustadt Dosse, Tyskland.

< Tilbage