• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 23-11-2011 - 11:51

Endelig kom billederne fra Neustadt Dosse

Endelig modtog vi de eneste billeder vi har af Delaneys som deltog i materialprøven i Neustadt Dosse i okt./nov. måned dette år. Vi var spændte og forventningsfulde mødt op til den endelige prøve som vores dejlige connemarahingst Wirthsmuehle Delaneys skulle aflægge midt i nov. måned. Efter en hård måned skulle han nu give det sidste han havde i sig og fremvises i den endelige eksamen.

Onsdag skulle de rides af 2 fremmedryttere. Torsdag var der gangartstest og ridebanespringning. Fredag skulle hingstene løsspringe  og terrænspringe.

Hingstene afprøves igennem hele måneden. De får midtvejsevaluering og karakterer for hele måneden sammenlagt og disse karakterer lægges sammen med slutesten til det endelige resultat : Der Endnote.

Onsdag blev Delaneys redet af 2 fremmedryttere. Det var dygtige dressurryttere. Vi kunne godt se Delaneys var træt i bagparten, men fremmedrytterne kunne hjælpe ham til at finde takten i traven og han opnåede en god karakter.

Dette lykkedes desværre ikke for hans egen rytter  til gangartstesten om torsdagen og efter en halv omgang blev Delaneys taget ud af testen pga. halthed. 

Hvor var vi skuffede... Vi havde glædet os sådan til at se ham konkurrere. Dr. Bremmer (som står for materialprøven) orienterede os om, at hingsten var bestået, da han havde fine karakterer igennem hele forløbet og at hans slutresultat blev en gennemsnitlig beregning af hele forløbet. Så vi kom hjem med en avlshingst og det var jo hele formålet. Men det varer lidt før skuffelsen lægger sig. Resultatet blev et fint slutresultat på 7,83 og beregnet nr. 10 ud af 22 hingste. Alt taget i betragtning et godt resultat. Men vi sidder selvfølgelig med følelsen af, at vi ved, han kan mere...

Vi fik ikke taget et eneste billede af ham selv og vi plejer at tage i stakkevis....Ubeslutsom

< Tilbage