• DK
  • GB

Skærgaarden

< tilbage 27-02-2012 - 08:36

Årets første Nyhedsbrev er udkommet

Kort nyt fra Birgitte.

Ny medarbejdere.

Ferie plan.

Kort nyt fra Birgitte

Nu nærmer sig sæsonen med føllenes ankomst. Det bedste ved foråret er føllenes komme!

Vi venter føl 5 i år. Det største antal vi nogensinde har prøvet at vente. Vi håber, at alle bliver sunde og levedygtige. Den første, der skal fole er Luka, som venter sig sidst i marts måned. Lad os håbe frosten er forsvundet og vi har fået lidt varmere forhold.

Hestene er ikke de eneste, der venter sig, snart går Sandra på barsel. Hun går på barsel midt i februar, og har termin først i april måned. Sandra har lovet at hun kommer tilbage efter sin barsel. Kys

På medarbejder siden har vi fået en del nye ansigter siden sommer. Læs mere på de kommende sider.

Desværre må vi sige farvel til Søs, som har været her i mange år. Søs holder også her i februar måned.Græde I stedet træder Anne Katrine til som eftermiddagshjælper.Smil

Til April måned drager Gunhild og Birgitte af sted til Athen til FRDI`s

Internationale Konference indenfor rideterapi. Det bliver mere end spændende.Cool

Signe skal på kursus indenfor handicap-ride-instruktørerne også i april, så hvor bliver vi kloge! Uskyldig

Lidt om vores nye medarbejdere.

Mette Thomasberg

Vi har været så heldige at få ridefysioterapeut. Mette Thomasberg som fast vikar hver torsdag. Mette bor i Lemvig, så hun har en lang køretur for sig. Dette klarer hun ved at lytte til spændende lydbøger på vejen her ned ad. Mette glæder sig til at få en masse erfaringer som ridefysioterapeut her hos os og vi glæder os til at få nye impulser. Mette er vild med fjordheste og er selv den lykkelige ejer af en, hvilket passer fint, da vi har 4 af slagsen.

 Anette Overby

Jeg har arbejdet som hjælper her på Skærgården siden August 2011. Og håber at kunne blive her mange år endnu. Jeg er super glad for mit arbejde med ryttere, heste og kolleger. J Jeg har megen glæde af alle de smil, røverhistorier, opskrifter, rejsebeskrivelser og de ting, der er sagt i fortrolighed under 6 øjne – dine, mine og hestens.

Belinda Andersen

Jeg startede praktikant i marts 2011 her på Skærgården. Som et led i genoptræning af min skulder, den er blevet en del bedre ved arbejdet. Jeg valgte Skærgården som praktikplads da jeg gerne ville opleve hvor meget gavn træning med en hest gør for folk. Siden er jeg blevet ansat med løntilskud til 29/06-2012 Mit motto er: Start dagen med et smil, så bliver det en god dag J

Sofie Frøsig

Hej alle sammen! Jeg hedder Sofie og kommer fra Esbjerg. Jeg har været så heldig at få en elevplads her på Skærgården i forbindelse med min uddannelse til dyrepasser.

Da jeg var yngre havde jeg min egen dejlig nordbagge-araber blanding, og senere har jeg redet og passet mange andre heste. Jeg har dog ikke haft noget med heste at gøre i nogle år.

Jeg synes heste er verdens dejligste dyr, der både kan give os mennesker glæde og udfordringer. Jeg er rigtig glad for at være tilbage i hestemiljøet, men jeg synes også at det er dejligt at mit arbejde her på Skærgården indeholder andet end heste – nemlig kontakten med alle I forskellige mennesker som kommer på Skærgården.

Jeg er glad hver gang jeg møder jer alle!

Hilsen Sofie

Bjørn Ebdrup

Hej med jer alle sammen. Jeg er ny dyrepasserelev på skærgården, siden november måned. Jeg er uddannet Garderhussar ved hesteeskadronen, hvor jeg red eskorter, med dronningen. Udover det har jeg været i en del Zoologiske haver rundt om i både Danmark og en enkelt zoo i Sverige. Jeg vil gerne prøve kræfter med at arbejde med mennesker derfor er Skærgården en oplagt mulighed for dette, samtidig med at jeg kommer videre i min uddannelse som Dyrepasser.

Anne Katrine Jepsen

Jeg hedder Anne Katrine Jepsen og er 13 år gammel. Jeg fik min første pony, da jeg var 6 år gammel og har haft lige siden. Udover heste spiller jeg fodbold og klaver i min fritid.Jeg er glad for at arbejde på Skærgården, fordi det er et meget hyggeligt sted med mange søde mennesker.

Forårets og sommerens ferie og fridage.

I år holder vi Påskeferie fra skærtorsdag d. 5. april til 2. påskedag d. 9. april.

Derefter holder vi ikke fri før st. bededag, fredag d. 4. maj og Kristi himmelfartsdag torsdag d. 17. maj og så slutter vi maj af med 2. pinsedag mandag d. 28..

I juni holder vi ikke nogle fridage.

Men i juli starter sommerferien mandag d. 16. juli og slutter søndag d. 5 august.

Husk!

Hvis i holder fri på andre dag end ovennævnte vil vi gerne at i melder fri tidligst muligt, så slipper hestene for at få saddel på! Pengemund

< Tilbage